sohbet chat by SaLvAdOr

Pages

29 Ocak 2011 Cumartesi

Takers İzle (Türkçe Dublaj)

Yapım:2010 – ABD
Yönetmen:John Luessenhop
Tür:Aksiyon,Polisiye,Suç
Oyuncular:Paul Walker,Hayden Christensen,Zoe Saldana,Matt Dillon,Jay Hernandez
Senaryo:Peter Allen,Avery Duff
Yapımcı:Chris Brown,Morris Chestnut,Jason Geter
Görüntü Yönetmeni:Michael Barrett
Konusu:Oldukça profesyonel bir grup hırsız büyük bir banka soygunu planlar.Herşey planlara uygun bir şekilde devam ederken ummadıkları bir sorunla karşı karşıya kalırlar.Aşmaları gereken en büyük engelin sürekli peşlerinde olan bir dedektifin olduğunu geçte olsa anlarlar..İyi seyirler…

Aşk Sarhoşu – Love And Other Drugs İzle (Altyazılı)

Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal, David Morse, Gabriel Macht, Jaimie Alexander, Katheryn Winnick, Judy Greer, Hank Azaria, Nikki Deloach, Oliver Platt, Brenna Roth, Jeffrey Jones, George Segal, Josh Gad, Maite Schwartz, Christina Fandino, Kimberly Scott, Vanessa Aspillaga, Amy Lindsey, Brian Hutchison, Constance Brenneman, Deidre Goodwin, Ian Novick, Jean Zarzour, Jennifer Delaeo, Jill Clayburgh, Jo Newman, Jonathan Eldell, Kate Easton, Maximilian Osinski, Megan Ferguson, Michael Chernus, Natalie Gold, William Kania
Senaryo: Edward Zwick, Marshall Herskovitz, Charles Randolph
Senaryo (Kitap): Jamie Reidy
Yapımcı: Edward Zwick, Pieter Jan Brugge, Scott Stuber, Marshall Herskovitz, Charles Randolph, Mary Parent, Margaret Riley, Alexa Faigen
Görüntü Yönetmeni:Steven Fierberg
Müzik: James Newton Howard
Süre: 1 saat 52 dk
Gösterim Tarihi: 14 Ocak 2011 (Türkiye)
Konusu: Mesleğinde oldukça tecrübe sahibi kahramanımız Jamie nin güzel kadınlar konusunda da kendine güveni fazladır. Yeni tanıştığı Maggie ise diğerlerinden oldukça farklıdır. Bu tanışmadan bir aşk doğması imkansız görünsede, Jamie fedakarlığıyla bir çok zorluğun üstesinden gelme kararı alır. İyi seyirler…

Celda 211 Türkçe dublaj izle

-Hücre 211 / Cell 211 Fransa İspanya 2009 / Türkçe DUBLAJ-

IMDB Puanı:7.7/10
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Yönetmen:Daniel Monzon
Müzik:Roque Baños
Süre:1 saat 50 dk
Oyuncular: Marta Etura, Antonio Resines,
Alberto Ammann, Carlos Bardem

Juan Oliver yeni işi olan gardiyanlık mesleğinde, üslerinin gözüne girebilmek için işe başlama tarihinden 1 gün önce gider. Erkenden yola koyulan ve hamile eşi Elena’yı evde bırakan Juan, hapishaneye geldiğinde birimleri gezmek ister. Diğer gardiyanlarla içeride dolanırken talihsiz bir kaza başına gelir. Tavandan üzerine düşen bir parça bayılmasına sebep olur ve onu, ayılana kadar 211 numaralı hücreye götürürler. Ancak, bu sırada hapishanede isyan başlar ve ortalık karışır. Bütün mahkumlar kontrolden çıkar ve gardiyanlar Juan’ı bıraktıkları yerde unutarak canlarını kurtarmaya çalışır. Artık Juan için korku dolu anlar başlamıştır ve yapması gerekenin, bir mahkum gibi davranmak olduğunun farkındadır.

İspanya’nın en prestijli ödülü “Goya”da, en iyi film ödülünü alan yapım, en iyi yönetmen ve en iyi oyuncu dallarıyla birlikte toplam 8 adet ödül aldı. Bu orijinal yapımı www.filimizleyin.blogspot.com olarak sizlerle paylaşıyor ve iyi seyirler diyoruz.
NOT: Filmi Türkçe Altyazılı izlemek isterseniz BURAYA TIKLAYINIZ.

1. İZLEME SEÇENEĞİ:







bu kıza acilen yarak lazım :)

New York’ta Beş Minare full izle


işte beklenen film New York’ta Beş Minare full olarak size sunuyoruz.söze gerek yok.iyi seyirler dileriz..

Eyvah Eyvah 2 (2011) full izle


Eyvah Eyvah 2 filmi 2011 e damgasını vuracaga benziyor.Ata demirel yine gülmekten çoşturacak.Sabırsızlıkla vizyona girmesini bekliyoruz.
Sitemizden online olarak filmin SİNEMA ÇEKİMİNİ izleyebilirsiniz..www.filimizleyin.blogspot.com olarak keyifli seyirler dileriz..

SİNEMA ÇEKİMİDİR

Çılgın Dersane film izle


Yönetmen : Faruk Aksoy
Yapım: 2007 -Türkiye
Tür: Erotik , Gençlik , Komedi
Yönetmen: Faruk Aksoy
Senaryo: Faruk Aksoy , Şafak Güçlü , İrfan Saruhan
Yapımcı: Faruk Aksoy , Ayşe Germen
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Görüntü Yönetmeni: Uğurcan Sezen , Oğuz Kaplangı
Dağıtım: Özen Film
Filmin Websitesi: http://www.cilgindersanekampta.com/
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 11 Ocak 2008 (Türkiye)
Oyuncular: Cüneyt Arkın , Alp Kırşan , Paşhan Yılmazel , Fırat Çöloğlu , Ceyda Ateş
Açıklama:Antalya’da Dersaneler Birliğinin düzenlediği yarışmanın kazanılmasıyla borç batağından kurtulan İstanbul Özlem Dersanesi İstanbul’daki binasına dönerek eğitimine devam etmeye başlar. Bu sırada Kerem ve Özlem Londra’daki bir üniversitenin burslu öğrencileri olmaya hak kazanarak ayrılırlar. Aynı zamanda Antalya’daki başarılı uygulama sayesinde birçok yeni öğrenci dersaneye kayıt yaptırır. Bunların biri de ünlü pop şarkıcısı Berksan’dır. Aylar geçer, üniversite sınavına bir ay kala yine Hadi Hoca’nın fikriyle eğlenmek, sınav stresinden uzaklaşmak, bol oksijen tüketmek ve hızlandırılmış kurslara devam ederek sınava hazırlanmak üzere nehirlerin, şelalelerin olduğu bir doğa cennetinde kampa girilmesine karar verilir.www.filimizleyin.blogspot.com iyi seyirler diler.

Gönül Oyunu film izle


Tür:Yerli-Yeşilçam Erotik
Oyuncular:Bülent Kayabaş,Zerrin Egeliler,Nilgün Ceylan,Yüksel Gözen,Turgut Özatay


Uyarı:Bu filmi 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalı ve yasaktır..

saat

Öyle Bir Kadın Ki (Zerrin Doğan) +18 film izle


Aşkın Kanunu filmi +18 Zerrin Doğan filmi full izleyebilirsiniz.

Temel İçgüdü 2 Filmini izle (+18 Erotik)


Yapımı:Almanya-İspanya-İngiltere
Türü :Gerilim – Polisiye – Erotik

Bakımsız Tarzan (+18) Türk Erotik filmi izle


Aydemir akbaşla gülmeye eglenmeye başlıyalım.Komedi ve +18 yeşilçam filmini sizlere www.filimizleyin.blogspot.com olarak sunuyoruz..iyi seyirler dileriz..

Tavan Arası Full erotik Seyret


Tavan Arası +18 filmini online olarak sitemiz üzerinden ücretsiz izleyebilirsiniz..filmin birinci partı şuan sitemize eklenmiştir ilerliyen saatlerde ikinci partı da eklenecektir…WWW.FİLİMİZLEYİN.BLOGSPOT.COM olarak iyi seyirler dileriz..

PART 1

PART 2

çapkın Kızlar film izle


Yapım: 1975 | Türkiye
Türü: Komedi
Yönetmen: Temel Gürsu

palyaco Recep full izle


Palyaco Recep (2010) www.filimizleyin.blogspot.com iyi seyirler diler..

Geyik Muhabbeti 2 full izle


Komediye hazır olun işte Geyik Muhabbeti 2 filmini türkçe düblajlı olarak sunuyoruz.keyifli seyirler dileriz..

Dikkat Şehvet izle

Film 2007 ABD honkong yapımıdır.Dram ve romantik ve de savaş türü bir yapıt sitemizden online türkçe düblajlı olarak izleyebilirsiniz.iyi seyirler dileriz..

Pak Panter izle


Komedi ve aksiyon dolu bir yerli film sitemizden online olarak izlebilirsiniz.keyifli seyirler dileriz..

Natalie İzle erotik(Altyazılı)

Resim hosting: YollaYap.com Açıklama : Yapım: 2010 ~ GüneyKore Tür: Dram , Gizem , Romantik Oyuncular: Sung-jae Lee , Hyeon-jin Yeonwoo , Eun-kyeong Kim , Ji-hun Kim , Ki-yeon Kim Yönetmen: Kyung-jung Joo Senaryo: Kyung-jung Joo Yapımcı: Kyung-jung Joo Görüntü Yönetmeni: Jae-hwan Jung Süre: 1 saat 28 dk Konusu: Kendilerini yıkılmaz duvarlar altına almıs üç kişi.. Heykeltraş Jun-hyeok , sanat eleştirmeni Min-woo ve modern dans öğrencisi Mi-ran. Bu üç kişi arasındaki aşkın ve sırların esrarengiz öyküsü. İzlenme : 1474 | Puan : 3.1 www.filimizleyin.blogspot.com iyi seyirler yorumlarınızı bekliyoruz..

Seksi Futbolcu izle

-Seksi Futbolcu / She is the Man 2006 ABD,Kanada / TÜRKÇE DUBLAJ-

IMDB Puanı: 6.4/10
Tür: Komedi, Romantik, Gençlik
Yönetmen: Andy Fickman
Oyuncular: Channing Tatum, Amanda Bynes,
Robert Hoffman, Amanda Crew
Müzik: Nathan Wang
Süre: 1 saat 45 dk

Viola (Amanda Bynes), oyuncusu olduğu kız futbol takımı turnuvalarda havlu atınca bu mücadeleyi sürdürmeye devam eder. Amacı, erkek kardeşinin de oynadığı erkek futbol takımına girmek olur. Kardeşinin şehir dışına çıkmasını fırsat bilerek onun kılığına girer ve takımda yer alır. Bu sırada takımdaki çocuklardan birine aşık olur, fakat hesapta olmayan başka bir kız ortaya çıkınca işler karışır…

Beğenilen oyuncu Amanda Crew’in başrolünde yer aldığı ve romantik-komedi türünde keyifle izlenebilecek bu filmi www.filimizleyin.blogspot.com olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.

26 Ocak 2011 Çarşamba

AKSİYON

Rambo 4 izle

-John Rambo 4 2008 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-

IMDB Puanı: 7.3/10
Tür: Aksiyon, Gerilim, Savaş
Yönetmen: Sylvester Stallone
Oyuncular: Sylvester Stallone, Julie Benz,
Matthew Marsden, Graham McTavish
Müzik: Brian Tyler
Süre: 1 saat 33 dk

Efsane savaşçı John Rambo, herkesten uzakta Tayland’da bir tekne işletmektedir. Burada süren iç savaşa aldırış etmeksizin sakin yaşamına devam eder. Günün birinde Amerikalı bir insani yardım ekibi onun yanına gelerek, kendilerine nehir boyunca eşlik etmelerini ve kayıp olan rahip ile beraberindekilere ulaşmasını isterler. Artık savaştan uzak durmayı tercih eden Rambo, bu son teklifle birlikte eski günlerini hatırlayacaktır…

Sylvester Stallone’nin başrolünü oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı bu film, efsane seri Rambo’nun 2008 yapımı.. Eski heyecanından bir şey kaybetmeyen ve sahneleriyle, oyuncu performansıyla göz dolduran bu filmi WWW.FİLİMİZLEYİN.BLOGSPOT.COM olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
>

tutku film izle

Resim hosting: YollaYap.com

Yedinci His Erotik Film izle

-The Seventh Sense (Yedinci His) 1999 ABD / Orijinal Dil-

IMDB Puanı: 3.4/10
Tür: Erotik, +18
Yönetmen: Lawrence Unger
Süre: 1saat 24dk
Oyuncular: Lucy Jenner, Endre Hules,
Christian Malmin, LoriDawn Messuri

Bir sokak müzisyeni olan Frances, varolan müzik yeteneğinin kaybolmasından korktuğu için kendisini her şeyden soyutlar ve büyük bir müzisyenle birlikte çalışmaya başlar. Bu çalışmalar sırasında seks ve müziğin içiçe geçeceği bir kompozisyon yaratacaklardır..
1999 yapımı bu erotik filmi filimizleyin.blogspot.com olarak sizlerle paylaşıyor; iyi seyirler diyoruz.

Kırmızı Play tuşuna tıklayın ve yeşil olunca tekrar basın, film açılacaktır.. İstediğiniz yerden başlatarak izleyebilirsiniz.

saat

Invisible Man Erotik Film izle






-The Erotic Misadventures of the Invisible Man (Görünmez Adamın Erotik Hikayeleri) 2003 ABD / Orijinal Dil-



IMDB Puanı: 4.5/10

Tür: Erotik, +18, Komedi

Yönetmen: Rolfe Kanefsky

Süre: 1saat 37dk

Oyuncular: Scott Coppola,

Gabriella Hall, Doug Merril



Bir firmada çalışmakta olan Norman, üzerine dökülen gizli bir boyar maddenin yüzünden görünmezlik özelliği kazanmıştır. O güne kadar çok istediği halde elde edemediği kadınları bu özelliği sayesinde rahatsız etmeye başlayacaktır ve bu durum bir suç ağına dönüşecektir. Olayın peşine düşecek olan dedektif, bir bilim adamından yardım alacak ve bu kovalamaca eğlenceli ve erotizm dolu bir maceraya dönüşecektir.

2003 ABD yapımı olan ve ilgi ile izlenebilecek bu erotik filmi www.filimizleyin.blogspot.com olarak beğeninize sunuyoruz..



NOT: KIRMIZI “PLAY” TUŞUNA BASIN VE YEŞİL OLDUKTAN SONRA BİR KEZ DAHA TIKLAYIN; FİLM AÇILACAKTIR.



Hero – Kahraman Filmini izle






-Kahraman / Hero (Ying xiong ) 2002 ÇİN / TÜRKÇE DUBLAJ ve Altyazılı-



IMDB Puanı: 8.0/10

Tür: Aksiyon, Macera, Savaş

Yönetmen: Yimou Zhang

Müzik: Dun Tan

Süre: 1 saat 39 dk

Oyuncular: Jet Li, Donnie Yen, Ziyi Zhang,

Tony Leung Chiu Wai, Maggie Cheung,

Daoming Chen, Cao Hua



Çin’in en kanlı iç savaşları döneminde kurulan 7 krallıktan biri olan Qin krallığının hükümdarı, bütün Çin’e tek başına hükmetmeyi amaçlıyordu. Bu kararları sürekli suikastlere maruz kalmasına neden olur fakat hepsinden kurtarılır. Ancak 3 suikastçı kadar hiç kimse, krala o kadar korku salamadı. Kral’ın vaat ettiklerine karşılık tek istediği şey bu 3 kişinin yakalanması olur ve günün birinde usta bir savaşçı çıkıp üçünü birden öldürdüğünü iddia eder…



Jet Li’nin en başarılı filmlerinden biri olan ve Donnie Yen gibi usta oyuncuları da bünyesinde barındıran bu film, Oscar ödülüne aday gösterilmiş bir yapım. Özel isteğiniz üzerine Hero filmini http://www.filimizleyin.blogspot.com/ olarak sizler için yükledik. İyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz...
 






üniversiteli kızlar erotik izle

Resim hosting: YollaYap.com




Film Adı: Erotic University

Film Türü: +18 Erotik

Film Süresi: 1 saat 21 dakika

Film yönetmeni: Francis Locke

Başroldeki Oyuncuları: Nikki Loren-Jolean Tyler-Ernesto Perdomo-April Hannah

Bir Grup üniversite ögrencisi okulun labaratuar kısmında inceleme yapmaktadırlar. İşleri bittigi zaman çıkmak isterler fakat orada kitli kaldıklarını anlarla bir süre sonra mecburen geceyi orda geçirmek zorunda kalırlar içlerinden birinin orada bulunan erotik film cd lerini bulmasıyla gecenin havası bir anda degişir Filmi izleyerek zamanı geçirmeye çalışacaklardır..

iyi seyirler Dileriz..

Not: Film Orjinal dil

Film hakkında yorumlarınızı bekleriz..












-Mezarına Tüküreceğim / I Spit on Your Grave 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-



IMDB Puanı: 6.3/10

Tür: Suç, Gerilim, Korku, +18

Yönetmen: Steven R. Monroe

Müzik: Corey A. Jackson

Süre: 1 saat 47 dk

Oyuncular: Chad Lindberg, Saxon Sharbino,

Mollie Milligan, Rodney Eastman, Sarah Butler



Jennifer Hills (Sarah Butler), genç bir yazardır. Yeni çalışması için, huzur bulmak amacıyla nehir kenarındaki evine gitmek üzere yola çıkar. Rahat bir ortam arayışında olan Jennifer, hayatının dönüm noktası olacak bu yolculuğun sonunda büyük bir vahşetin kurbanı olur. Bir grup erkek tarafından acımasız şekilde saldırıya uğrayan genç kadın için henüz hiçbir şey sona ermemiştir…



78 yapımı filmin günümüz uyarlaması olan ve yoğun derecede vahşet içeren bu film, kesinlikle 18 yaş altı için uygun bir yapım değil!! İnsan vahşiyatının sınırlarını zorlayan ve akıllara durgunluk veren sahnelerin yer aldığı film kendi türü açısından oldukça başarılı sayılıyor.. Sıradışı kurgusu ve zorlu rollerin altından kalkabilen üstün oyunculuklar ile yayına giren bu yapımı http://www.filimizleyin.blogspot.com/ olarak sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.






 







İyi Yürek Filmini izle






-İyi Yürek / The Good Heart 2009 ABD,Avrupa / TÜRKÇE DUBLAJ-



IMDB Puanı: 6.7/10

Tür: Dram

Yönetmen: Dagur Kári

Müzik: Dagur Kári, Orri Jonsson

Süre: 1 saat 35 dk

Oyuncular: Brian Cox, Paul Dano,

Isild Le Besco, Stephanie Szostak



Jacques aksi bir ihtiyar olmasına rağmen içindeki duygularını yansıtamayan bir yaşlıdır. İşlettiği barın kendinden sonra bir başkasına kalmasını ister ve bunun için en uygun adayın Lucas olduğuna karar verir. Ancak ona, sadece bir bar bırakmak istemez. Aynı zamanda onunla birlikte hayata dair bir takım şeyler de paylaşacaktır. Günün birinde bara gelen April isimli bayanla tanıştıklarında, aralarındaki dostluk farklı bir boyut alacaktır…



Bağımsız sinemanın son dönemdeki iyi örneklerinden olan, Ankara Bağımsız Filmler Festivalinde gösterilen ve beğeni ile karşılanan İyi Yürek, kendi türü açısından kesinlikle izlenmeye değer bir yapım. Bu filmi http://www.filimizleyin.blogspot.com/ olarak beğeninize sunuyor; iyi seyirler diyoruz.













Kardeşimden Sonra Filmini izle






-Kardeşimden Sonra / Charlie St. Cloud 2010 ABD,Kanada / TÜRKÇE DUBLAJ-



IMDB Puanı: 5.5/10

Tür: Fantastik, Dram, Romantik

Yönetmen: Burr Steers

Müzik: Rolfe Kent

Süre: 1 saat 39 dk

Oyuncular: Zac Efron, Amanda Crew,

Ray Liotta, Kim Basinger,

Chris Massoglia, Charlie Tahan



Charlie St. Cloud, çok sevdiği kardeşinin ölümünü bir türlü üzerinden atamamaktadır ve suçluluk psikolojisi içindedir. Bu yükü hayatı boyunca taşımaktan çekinmeyen Charlie, kardeşinin gömüldüğü mezarlıkta çalışmaya başlar. Fakat bir mucize gerçekleşir ve onunla yeniden yüzyüze görüşme fırsatı olur.. Zamanla, Charlie’nin hayatına girecek Tess ile olan ilişkisi ve kardeşiyle yaşadığı fantastik dünya arasında seçim yapacaktır…



Eylül 2010′da sinemalarda gösterimde olan ve izleyenlerin büyük çoğunluğunun beğeni ile karşıladığı film, enteresan bir hikaye sunuyor. Drama-Fantastik tarz karışımı olan bu yapımı www.filimizleyin.blogspot.com olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.







 





Rambo 4 izle






-John Rambo 4 2008 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-



IMDB Puanı: 7.3/10

Tür: Aksiyon, Gerilim, Savaş

Yönetmen: Sylvester Stallone

Oyuncular: Sylvester Stallone, Julie Benz,

Matthew Marsden, Graham McTavish

Müzik: Brian Tyler

Süre: 1 saat 33 dk



Efsane savaşçı John Rambo, herkesten uzakta Tayland’da bir tekne işletmektedir. Burada süren iç savaşa aldırış etmeksizin sakin yaşamına devam eder. Günün birinde Amerikalı bir insani yardım ekibi onun yanına gelerek, kendilerine nehir boyunca eşlik etmelerini ve kayıp olan rahip ile beraberindekilere ulaşmasını isterler. Artık savaştan uzak durmayı tercih eden Rambo, bu son teklifle birlikte eski günlerini hatırlayacaktır…



Sylvester Stallone’nin başrolünü oynadığı ve yönetmenliğini yaptığı bu film, efsane seri Rambo’nun 2008 yapımı.. Eski heyecanından bir şey kaybetmeyen ve sahneleriyle, oyuncu performansıyla göz dolduran bu filmi filimizleyin.blogspot.com olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.






 
>




25 Ocak 2011 Salı

Zamansız Saplantı Erotik Film izle






-Timeless Obsession / 1996 ABD / Orijinal Dil-



IMDB Puanı: 4.0/10

Tür: Erotik, +18

Yönetmen: Dale Trevillion

Süre: 1saat 29dk

Oyuncular: Venesa Talor, Jennifer Behr,

Todd Eckert, Samantha Mudd



Eşini aldatan ama bu saplantılarından vazgeçemeyen ve bunu zaman içinde eşinin de kabullenmesi için çabalayan bir adamın, sevgilileri ile yaşadığı hikayelerin anlatıldığı erotik yapımda, erotik yıldız Samantha Mudd rol alıyor.. Film için yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz.



KIRMIZI PLAY TUŞUNA BASIN VE YEŞİL OLUNCA TEKRAR TIKLAYIN FİLM AÇILACAKTIR. TAM EKRAN YAPMAK İÇİN “SWITCH TO FULL SCREEN” SEÇENEĞİNİ KULLANINIZ.



 
Powered by Blogger