sohbet chat by SaLvAdOr

Pages

3 Şubat 2011 Perşembe

Se7en – Yedi Filmini izle

-Yedi / Seven (Se7en) 1995 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-

EN İYİ 250 FİLM: 28. SIRADA
IMDB Puanı: 8.6/10
Tür: Gerilim, Gizem, Polisiye, Suç
Yönetmen: David Fincher
Oyuncular: Brad Pitt, Morgan Freeman,
Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey
Müzik: Howard Shore
Süre: 2 saat 3 dk

Kendisini tanrının bir görevlisi olarak gören seri katil, dünyayı 7 günahtan temizlemek için seri cinayetler işlemeye başlar. Söz konusu yedi günahın hepsini işleyenlere ait bir liste yapan katil, tek tek hedefine ulaşmaya çalışacaktır. Onun peşinden giden iki dedektif ise alışılmadık yöntemleri çözmeye çalışarak katile ulaşmayı deneyecektir…

Tarihin en iyi suç filmleri arasında yerini alan, başrolünü Brad Pitt ve Morgan Freeman gibi iki büyük oyuncunun üstlendiği filmi VizyonFilmizle.Net olarak sizlere sunuyoruz. Oscar’a aday gösterilen ve bir çok ödülün de sahibi olan bu yapım için yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

1. İZLEME SEÇENEĞİ:

7 Part




FİLMLERDE DONMA, YARIDA KESİLME PROBLEMİ YAŞIYORSANIZ SİTENİN ÜST KISMINDAKİ "UYARI" MAKALEMİZİ OKUYUNUZ.. BU SORUNUN SİTEMİZLE İLGİLİ OLMADIĞINI BİLMENİZİ İSTERİZ. DONMA PROBLEMİ OLMAMASI İÇİN "İNTERNET DOWNLOAD MANAGER" PROGRAMI İLE PARTLARI İNDİREREK İZLEYEBİLİRSİNİZ.. BİR DİĞER SORUNSUZ İZLEME SEÇENEĞİ İSE (TAM EKRAN YAPAMAZSINIZ) YUKARIDAKİ YAZIMIZIN İÇİNDE BULUNUYOR. "VİZYONFİLMİZLE.NET KULLANICILARIMIZA ÖZEL....." DİYE BAŞLAYAN MADDEYİ MUTLAKA OKUYUNUZ... TEŞEKKÜRLER.





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Powered by Blogger